Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και η προστασία του πελάτη

Όλα τα μέτρα προστασίας για πελάτες και προσωπικό έχει λάβει ο Όμιλος Επιχειρήσεων My KTEO Θαλάσσης μετά και τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα λόγω του κορονοϊού. Η διεύθυνση της εταιρείας έχει διαμορφώσει έναν ειδικό εξωτερικό χώρο για την αναμονή των πελατών και φροντίζει τα ραντεβού να τηρούνται εντός… Read More »Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και η προστασία του πελάτη

Παράταση 70 μέρες

Παρατείνεται κατά εβδομήντα (70) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου χωρίς σοβαρές ή επικίνδυνες ελλειψεις, όλων των κατηγοριών οχημάτων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από τη Σάββατο 14-3-2020 έως και την Κυριακή 3-5-2020. δίνεται δηλαδή παράταση για άλλες 25 ημέρες… Read More »Παράταση 70 μέρες

Καλό Πάσχα

Η εταιρεία μας σας εύχεται Καλή Ανάσταση. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς. Φέτος το Πάσχα συμμετέχουμε κι εμείς στο έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και καλύπτουμε μηνιαίο κόστος παράλληλης στήριξης για ένα από τα παιδιά μας που μεγαλώνει στο σπίτι του οργανισμού στην Κόρινθο.

Προληπτική απολύμανση

Προβήκαμε σε εξειδικευμένη απολύμανση κάθε χώρου υποδοχής πελατών, κοινόχρηστων χώρων και χώρων εργασίας ως προληπτικό μέτρο υγιεινής.

Παράταση λήξης ΔΤΕ

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί με τον Κορωνοϊό, με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου 2020 η ισχύς όλων των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου που λήγουνσύμφωνα με την από 16/3/2020 εγκύκλιο.

Κοπή πίτας 2020

Τα myKTEO έκοψαν την πίτα τους!! Και το myKTEO Λαμίας τους πήρε το φλουρί!!! Καλές δουλειές με υγεία!! 🎉🎉🎉🎉

Τεχνικός έλεγχος με δώρα

Οι πρώτοι μας πελάτες προμηθεύτηκαν τα δώρα τους. Πραγματοποιήστε τώρα τον Τεχνικό Έλεγχο του οχήματός σας και παραλάβετε τα δώρα σας!

Καλή χρονιά

Τα myKTEO σας εύχονται χρόνια πολλά & καλή χρονιά!

Κοπή πίτας 2018

Με σχεδια για ακομα καλυτερη αναπτυξη το 2018 η κοπη πιτας του myKTEO. Μετά από μια εξαιρετική χρονιά το 2017, τo myKTEO μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Μιχάλη Θαλάσση, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε οικογενειακό κλίμα και σχέδια για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη το 2018.